LENNOT
LENNOT

Jopa 950 lentoyhtiötä samassa paikassa

Kerro meille, mihin haluat lentää ja me tutkimme sinua varten tuhansia yhteyksiä ja valitsemme parhaat vaihtoehdot. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa vai kenties Qatar Airways? Sovelluksestamme löydät reittiliikenteen harjoittajien ohella myös halpa- ja tilauslentoyhtiöitä. Lentojen varaus ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

HOTELLIT
HOTELLIT

Yli miljoona hotellia

ja huoneistoa

Halpa majoitus ulkomailla? Meillä on se, mitä etsit! eSky-mobiilisovellus tuo parhaita hotelleja ja huoneistoja käden ulottuville. Kaikki olennaiset tiedot majoituksesta – hinnat, vapaat huoneet, mukavuudet tai vieraiden arvioinnit – tarkistat samasta paikasta. Löydä lähin hotelli ja rentoudu juuri niin kuin haluat!

AUTOT
AUTOT

Autovuokraamotympäri maailmaa

Etsitkö nopeaa kulkuvälinettä hotelliin ja lentokentälle? Tai ehkä tykkäät katsoa nähtävyyksiä ajamalla mukavasti autoa? Vuokraa auto vain muutamassa sekunnissa missä tahansa oletkaan! eSky-sovelluksesta löydät isoimpien ja suosituimpien autovuokraamojen tarjouksia ympäri maailmaa. Matkusta vaivattomasti!

PAKETIT
PAKETIT

Lento+Hotelli-paketit erinomaisin hinnoin

Huolehdimme asiakkaistamme monipuolisesti, niinpä eSKy-mobiilisovelluksessa tarjoamme houkuttelevia paketteja. Niihin sisältyvät lennot ja majoitukset, jotka ovat saatavilla paljon alhaisemmin hinnoin. Valitse matkan kohde, varaa lippuja ja nauti jopa 30 % alennusta oleskelusta yhdessä yli miljoonasta upeasta hotellista!

MULTILINE
MULTILINE

Matkat Virtual Interlining -teknologian avulla

eSky-mobiilisovelluksen avulla voit suunnitella eri lentoyhtiöiden lennosta koostuvan matkan, myös silloin kuin lentoyhtiöt eivät tavallisesti tee yhteistyötä. Nauti alhaisemmista hinnoista, säästä aikaa lyhyiden odotusaikojen ansiosta ja tunne olosi turvallisemmaksi vakuutuksen avulla, joka suojelee sinua lennon viivästymisen tai peruuntumisen varalta. Vain yksi varaus riittää!

Upeat tarjoukset

Hyödynnä ainoastaan eSky-mobiilisovelluksen käyttäjille tarkoitetuista tarjouksista ja varaa lippuja erinomaisin, paljon alhaisemmin hinnoin. Myös samalle päivälle!
 

Kätevät varaukset

Sovelluksemme tarjoaa helppoja lento-, hotelli- ja autovarauksia. Rekisteröidy käyttäjäalueelle ja hallitse matkojasi kätevästi.
 

Turvallinen matka

Sovelluksemme parissa ovat työskennelleet kokeneet asiantuntijat, jotka ovat ottaneet käyttöön nykyaikaisia turvaominaisuuksia. Meillä on käytössä myös asiakaspalvelunumero!
 

Katso sovellusoppaamme!

Ota selvää, miten täydellinen matka suunnitellaan.

Näytä
Arvostelujamme

Meistä kerrottua